NUTRA GOLD PRO BREEDER

NutraGold Holistic Pro Breeder, special conceput pentru a promova performanta si sanatatea cateilor si cainilor de lucru. Formula superpremium bogata in orez si carne de pui proaspata sustine forta si rezistenta de zi cu zi, dezvoltarea tonusului masei musculare si a conditiei fizice, de asemenea asigura o piele si blana sanatos stralucitoare. Suplimentul de condroitina si glucosamina sustin sanatatea articulatiilor.

NUTRA GOLD PRO BREEDER

Hrană superpremium cu pui şi orez

NUTRA GOLD PRO BREEDER 

Hrana superpremium cu pui proaspat si orez, special conceputa pentru toate rasele si varstele.

Nutra Gold Pro Breeder este ideala pentru caini si catei de toate varstele, care au nevoie de o nutritie speciala (caini de lucru, caini vanatoare sau sportivi):

- este o hrana cu un continut de energie concentrata;- principala sursa de proteine este carnea de pui (necongelat);
- glucozamina si condroitina sustin sanatatea articulatiilor;
- contine antioxidanti naturali din fructe si legume pentru sprijinirea sistemului imunitar natural;
- contine seminte de in care asigura prin echilibrul optim al acizilor grasi de Omega 3 si Omega 6 o piele si o blana stralucitoare;
- conceputa pentru a ajuta mentinerea sanatatii prin mai multe surse de proteine (carne, oua).

Nivel controlat de cenusa: nivelul ridicat dezde cenusa afecteaza negativ gustul si digestia. De aceea NutraGold este formulat cu sume mai mici de cenusa pentru a sustine sanatatea rinichilor.


Compoziţie

Carne proaspata de pui (20%), faina de pui, faina de orez (18%), porumb, gluten de porumb, grasime de pui (conservata cu amestec de tocoferoli), ou(6%), pulpa de sfecla, drojdie de bere deshidratata, glucozamina, condroitina sulfat, vitamine si minerale.


Valori analitice

Proteina 30%, Grasimi 20%, Cenusa: 5,5%,Fibre: 3%, Umiditate: 10%, Calciu: 1%, Fosfor: 0,8%, Acizi Grasi Omega 6: 3,3%, Acizi Grasi Omega 3: 0,5%, Vitamina A: 10000 UI/kg, Vitamina D: 750 UI/kg, Vitamina E: 75 mg/kg, Cupru: 28 mg / kg, Glucozamina: 300 mg / kg, Condroitina: 100 mg / kg


Valoare energetică

4004 kcal / kg